Download Whitepaper

Modern ondernemen begint hier

Slimme software ontwikkelen om de werkdag van onze klant eenvoudiger te maken: dat is wat we doen. Hier lees je tips, trucs en inzichten voor een doeltreffende manier van werken.

Deze blog wordt onderhouden
door Jacqueline Spruijt
10 tips om sneller betaald te krijgen
7 minuten lezen
Facturen sneller betaald krijgen: de wens van iedere ondernemer. Maar hoe doe je dat? Hier lees je 10 manieren om facturen sneller betaald te krijgen.

Verder lezen

Papierloos werken: zo lukt het wél
4 minuten lezen
Papierloos werken, een paperless office: volledig digitaal gaan is geen gemakkelijke klus. Met deze vijf stappen lukt het zeker en worden ordners overbodig.

Verder lezen

Haal meer uit Workspace: 5 belangrijke functies
3 minuten lezen
Naast modules voor je basisadministratie biedt Workspace nog veel meer handige en uitgebreide functies, zoals Scan&Herken of voorraadbeheer.

Verder lezen

De 5 grootste blunders in je boekhouding
2 minuten lezen
Blunders of fouten in je administratie zijn gemakkelijk gemaakt, maar ook eenvoudig te voorkomen! Lees deze tips om blunders in je boekhouding te vermijden.

Verder lezen

Snel van start: standaard grootboekschema
2 minuten lezen
Welke grootboekrekening selecteer je bij welke factuurregel? Hier vind je een standaard grootboekschema om je weg op te helpen!

Verder lezen

Bijna vakantie! 6 tips om je administratie op orde te houden
4 minuten lezen
Ook al ben jij op vakantie, je bedrijf gaat door. Hoe zorg je dat je administratie in je afwezigheid geen puinhoop wordt? Lees verder voor 6 snelle tips!

Verder lezen

In 5 stappen naar de perfecte offerte
3 minuten lezen
Je wilt dat je offerte er zó uitziet dat je klant meteen op 'Accepteren' klikt. Maar hoe doe je dat? Volg deze 5 stappen voor een niet-te-weigeren offerte!

Verder lezen

Btw in het buitenland: hoe zit dat?
4 minuten lezen
Zakendoen in het buitenland: wordt de btw nu naar jou verlegd of juist niet? En hoe zit het buiten de EU? Met deze tips factureer je nooit meer verkeerd!

Verder lezen

Seizoensafhankelijk ondernemen: 5 tips om geld te besparen op je boekhouding
4 minuten lezen
Een succesvol hoogseizoen: drukte, hectiek, lange dagen en weinig tijd voor de administratie. 5 tips voor een efficiënte boekhouding en dus geldbesparing!

Verder lezen

Welk ondernemerstype ben jij?
2 minuten lezen
Er worden zes typen ondernemers onderscheiden: jagers, ontplooiers, pragmatici, experts, hoeders en einzelgängers. In welk type herken jij je?

Verder lezen

Workspace •LIVE: Wat zat er in de eerste uitzending?
5 minuten lezen
Live uitzendingen met updates, vooruitblikken, tips & trucs en interviews met klanten: dat is het nieuwe format Workspace •LIVE.

Verder lezen

Workspace •LIVE: De hoofdpunten van de eerste uitzending
2 minuten lezen
Een snelle en heldere samenvatting van de eerste uitzending van Workspace •LIVE? Die lees je hier - daarna ben je weer helemaal op de hoogte!

Verder lezen

Scan & Herken in 5 stappen
1 minuten lezen
Scan & Herken doet precies wat het zegt: facturen scannen en de inhoud herkennen. We leggen in 5 stappen uit hoe je zeeën van tijd bespaart.

Verder lezen

Belangrijk: Stel je grootboekrekeningen in
1 minuten lezen
De basis van je financiële administratie berust op grootboekrekeningen. Geen boekhoudkoppeling? Lees hier hoe je ze zelf instelt.

Verder lezen

Wat moet er op een factuur staan?
1 minuten lezen
De opmaak van een factuur mag je helemaal zelf bepalen. Maar wat erop móet staan, dat bepaalt de Belastingdienst. Lees hier welke gegevens dat zijn!

Verder lezen